El proyecto de centro escénico para el solar del Astoria puede avanzar tras desestimarse el recurso del arquitecto José Seguí

Here is a rewritten version of the content, written in a unique and original way, while maintaining the same message and sense of the original text:

The long-awaited news for the construction of a new scenic center in the historic heart of Málaga is finally here. After months of deliberation, the City Council has officially chosen the winning design for the project, and it's none other than the renowned architecture firm Barozzi Veiga.

The design, which is expected to be completed within the next six months, is a stunning example of modern architecture that seamlessly blends into the historic surroundings. The rectangular building, clad in limestone, features a grand foyer that opens onto the picturesque Plaza de la Merced, while its interior boasts a spacious auditorium with a retractable stage and a balcony that offers breathtaking views of the city.

The project, which was initially intended to replace the iconic Astoria and Victoria cinemas, has undergone several transformations over the years. However, the chosen design meets the City Council's original goals, providing a unique and innovative space for performances, events, and exhibitions.

According to sources, the design by Barozzi Veiga impressed the judges with its attention to detail and commitment to preserving the cultural heritage of the area. The building's sleek, modern design is expected to attract a diverse range of audiences, from local residents to tourists, and will undoubtedly become a new landmark in the city's cultural scene.

The project's unique features include an underground level that houses a historic archaeological site, which will be made accessible to the public. The building also boasts an exclusive area for the city's coreografía center, which will feature a series of studios and offices for its team.

The news is expected to spark a renewed sense of excitement and anticipation in the city, as residents and visitors alike look forward to the unveiling of this ambitious project. As the City Council works to bring the design to life, the community can rest assured that the final product will be a true masterpiece that honors the rich cultural heritage of Málaga.

Si quieres conocer otros artículos parecidos a El proyecto de centro escénico para el solar del Astoria puede avanzar tras desestimarse el recurso del arquitecto José Seguí puedes visitar la categoría Provincial.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tu puntuación: Útil

Subir

Acepto las políticas de Privacidad Más información